logo
Central
Acolo unde îți dorești

Într-o piață imobiliară în plină expansiune, proiectul Central reușește să se distingă printr-un mix deosebit de atribute, care i-a adus și un volum de vânzări de la stadiul de proiect de peste 25%, în primele 4 luni de la demarare. Proiectul rezidențial Central este unul versatil, adaptat atât exigențelor celor care își doresc o locuință, cât și ale celor care caută un produs investițional cu randamente de până la 8% pe an.

Dezvoltat în centrul Capitalei de către compania 1Development, ce a câștigat în 2015 Premiul secțiunii Arhitectură rezidențială – locuințe colective (ex-aequo), acordat de către Anuala de Arhitectură București – cu ansamblul Floreasca 1, proiectul Central reușește să îmbine designul modern și caracterul practic cu eleganța și accesibilitatea, fiind situat în zona Ștefan cel Mare, pe strada Vasile Lascăr, în apropierea Parcului Circului.

  

Proiectul se distinge din multe puncte de vedere, întrucât a fost gândit ca un produs aparte, ce înglobează spații comerciale, zone verzi și diverse facilități în cadrul unui ansamblu rezidențial deosebit. Plecând de la alegerea poziționării în zona centrală a Bucureștiului, lângă șoseaua Ștefan cel Mare, pe strada Vasile Lascăr, în proximitatea tuturor tipurilor de transport în comun, proiectul Central se remarcă printr-un aspect modern cu finisaje de înaltă calitate și grad de confort sporit.

Complexul rezidențial Central dispune de toate facilitățile necesare unui proiect premium: spații verzi, locuri de parcare în subteran, parcare pentru vizitatori la suprafață. Apartamentele din proiectul Central urmează a fi finalizate în 2020 și sunt disponibile în diferite configurații, fiind spațioase și bine compartimentate - studio și apartamente cu 2, 3 și 4  camere.


În funcție de personalitatea și dorințele fiecărui viitor proprietar, Central poate avea diverse valori: o casă nouă, de început de drum, căminul ideal pentru copii, liniște la bătrânețe sau o investiție pe termen lung. Sau toate la un loc - pentru că viața în centrul Capitalei este antrenantă și complexă, iar Central oferă toate facilitățile pentru a te bucura din plin de ea.