logo
BUSINESS 100


    Născut din sentimentul aniversar a 100 de ani de România, proiectul Business 100 și-a propus să celebreze Centenarul împreună cu cei ce au conturat istoria factuală, economică, socială și politică din ultimii 100 de ani: oamenii de afaceri. Dincolo de evoluția șovăitoare a performanței economice din România, fără mediul de afaceri și fără contribuția sa la dezvoltarea economică și socială, țara noastră, așa cum noi o cunoaștem astăzi, nu ar fi existat.


    Recunoașterea meritelor personalităților marcante din domenii-cheie, ale urmașilor lor și ale celor ce ne-au ajutat să ajungem astăzi aici, la 100 de ani de la Unire, la o Românie în dezvoltare și înflorire, este de datoria fiecăruia dintre noi.


    La finalul lui 2018 am realizat un catalog aniversar dedicat Centenarului, în care am conturat profilul omului de business român prin interviuri cu profesioniști care și-au lăsat amprenta asupra mediului de business din România. Totodată, am prezentat un set de povești de succes ale unor business-uri care s-au făcut remarcate în domeniile lor prin idei inovatoare, spirit de echipă și o bună cunoaștere a realității locale.


    În 2019 continuăm să oferim inspirație profesioniștilor din mediul de business prin această platformă dedicată proiectului Business 100. Gândită să devină o colecție de interviuri și povești de succes, aceasta pune la dispoziție un cadru în care fiecare dintre noi să poată contribui și totodată să se regăsească.