logo
Boutique Citadel
O destinație de vis pe litoralul Românesc
Într-un mediu turistic de business variat și eclectic, se distinge proiectul Boutique Citadel, singurul hotel boutique de 5 stele de la Marea Neagră românească, o destinație “din suflet pentru suflet”. Născut pe limba de nisip dintre Eforie Nord și Eforie Sud, Boutique Citadel reușește să cucerească inima oricărui vizitator, prin amalgamul de sentimente pe care-l generează încă de la prima întâlnire.

Ca urmare a unei investiții considerabile, a rezultat un hotel boutique de 5 stele care cu doar 12 apartamente și penthouse-uri pune la dispoziție facilități la standarde occidentale. Pornind de la plaja sa privată cu baldachine, bar și sunbeds și continuând cu sala de fitness în aer liber, Boutique Citadel uimește și cu impunerea unei limite de discreție între sezlonguri și cu plasarea unei terase pe plaja deopotrivă închisă și deschisă către mare. 

Investiția în acest boutique hotel la Marea Neagră nu este una aleatorie. Locul a fost ales întocmai pentru că se spune că apa are o salinitate asemănătoare lacrimii umane, că uneori este colorată tenebros într-un albastru bleumarin, transformându-se rapid și radical într-un azuriu și turcoaz nemaiîntâlnit.
De asemenea, plaja este doar o limbă de nisip îngustă, ce nu poate fi aglomerată cu prea mulți vizitatori.

La doar 2 ore de București și 5 minute de autostradă, Boutique Citadel oferă servicii premium și facilități impresionante precum excursii la pescuit pe mare, scufundări cu SeaBob-ul, terenuri de fotbal pe nisip și spumă, masaj și jacuzzi în aer liber, pe lângă locurile de joacă. Arhitectura sa unică îl face ușor de reperat, dar și de neuitat. În fiecare apartament se urcă direct din locul de parcare dedicat și se coboară direct pe plajă.

Mai mult, fiecare apartament vine cu garanția vederii răsăritului din mare și apusului peste lacul Techirghiol, fiind proiectat pentru a te bucura de fiecare clipă. Un cer albastru și o mare azurie, între care se ivește ceva alb, ca un suflet deschis, merită întotdeauna o încercare.