logo
Benefit Online
Platforma online de beneficii care motivează peste 100 de mii de angajați
   Într-un mediu concurențial în care retenția resursei umane este din ce în ce mai provocatoare, s-a născut BenefitOnline.ro, o platformă care reușește să împace nevoile angajatorilor cu așteptările angajaților și rigorile fiscale autohtone. Această soluție se distinge întocmai pentru că integrează laolaltă fluxul complet pentru administrarea, raportarea și contabilizarea beneficiilor oferite echipei.

    Motivarea angajaților prin beneficii, fie sub formă de bonusuri, fie sub alte forme, cum ar fi tichete de masă, abonamente medicale sau sportive, nu este o noutate, însă pachetele sunt de obicei prestabilite de angajator pentru întregul grup de angajați. Întrucât fiecare dintre noi este unic, cu nevoi și așteptări diferite, și aprecierea beneficiilor este diferită și distinctă. De aceea BenefitOnline.ro propune soluția beneficiilor flexibile, centralizate pe o platformă online simplu de accesat, disponibilă spre utilizare oricând și oriunde printr-un user și o parolă. Compania trebuie doar să comunice o listă cu datele echipei și bugetul lunar alocat fiecăruia în parte.

    Această idee este una de succes pentru ambele părți implicate, întrucât sunt câștigate resurse prețioase prin simpla centralizare a serviciilor. Angajatorul își reduce efortul administrativ, prin economisirea timpului și a energiei resurselor umane pentru dezvoltarea, implementarea și gestionarea unui sistem de beneficii flexibile pentru angajați, iar din punct de vedere fiscal multe din beneficiile oferite prin intermediul portalului BenefitOnline.ro se bucură de avantaje. În plus, angajatul alege singur unde își alocă bugetul, dintr-o listă de peste 1800 de furnizori de bunuri și servicii, la prețuri atent negociate pentru el, în tot acest timp beneficiind și de un call-center care să-l asiste pe tot parcursul utilizării.

    În prezent, peste 100.000 de angajați din România accesează lunar platforma BenefitOnline.ro pentru a-și alege personal beneficiile extrasalariale dorite, dintr-o bază de peste 3.000 de beneficii unice disponibile, multe dintre ele la prețuri competitive și cu asistență de specialitate. Într-un mod transparent și cu avantaje fiscale, echipa fiecarei companii reușește să-și îmbunătățească relația fără efort din interiorul companiei, întrucât beneficiile se atrag reciproc.